Öppna Ögon/Open Eye Meditation

Hjärtlig Välkomna till denna speciella Meditation där vi har ögonen öppna. Denna metod kom till mig för ett par år sedan och den praktiseras ofta här, nu känner jag att det är dags att dela med sig 💔💔💔
 
 
Min upplevelse är man kommer ännu djupare ner i lugn och harmoni. Man kan också nå riktigt djupa dimensioner inom sig själv. Jag har upplevt ett lugn som jag inte känt vid Meditation med stängda ögon. Det är vanligt att man kommer så djup att man ligger på 1-3 andetag/minut. Du kommer också med lite träning kunna sitta 20-30 minuter utan att blinka(lugn, ögonen fuktar sig ändå)
 
Innan meditationen så hittar du en lugn plats där du får vara ifred. Titta gärna ut en punkt på väggen/dörren(nyckelhål, krok, knappnål, skruv, det som du sedan kommer att fokusera blicken på. Hittar du inget, så fäst blicken på någon punkt på en möbel etc. Bra om det inte är allt för mycket annat runt omkring den, som tavlor, möbler etc. Ha gärna dämpad belysning också. Att ha din blick på EN punkt, är det ända du behöver göra, sedan lyssnar du bara till min röst.
 
Ta gärna 5-10 minuter innan kl 21 till en mycket bra muskelavslappningsövning. Den gör att ditt fokus blir bättre, och du kommer att nå ett djupare lugn
Börja med att sitta bekvämt. Spänn sedan vad och lårmuskler på inandning, håll spänningen/andningen ca 5 sekunder, släpp på utandning. Fortsätt på samma sätt med sätesmuskler/magmuskler, och till sist spänner du armarna så att bröst/överdel av rygg/skuldra kommer med också. Upprepa 5 ggr per muskelgrupp, alltså 5x3 st.
Jag kommer att göra Meditationen LIVE via FACEBOOK
 
Denna meditation återkommer på begäran
 
💔 Kostnad: Frivilligt bidrag
💔 Riktpris från 30:- och uppåt 
💔
💔 Swish 0730257295(Martin Wijkström, märk med "meditation")